SoM ToTs Novembre 2014

Nou Servei d’Atenció de les Addiccions a Lleida

Projecte Home Catalunya ha obert un nou Servei d’Atenció de les Addiccions a Lleida, un dispositiu situat a la ciutat de Tremp, capital del Pallars Jussà. Aquest nou servei es troba al Centre Cívic Tarraquet (c/Josep Rossell 8-10, Tremp), en un espai cedit per l’Ajuntament de la localitat a través d’un conveni, i compta amb Sònia Font com a coordinadora. Amb aquest espai, Projecte Home vol oferir un servei accessible, de proximitat i que permeti arribar a més persones de les comarques de Lleida que necessitin ajuda. Aquesta acció concorda amb les línies estratègiques de l’entitat, que prioritzen l’atenció a les persones més vulnerables i la millora de l’accessibilitat al conjunt del territori català.

Marta Berenguer, directora técnica de Projecte Home; Concepció Solé, vicepresidenta del Patronat; Oriol Esculies, director de Projecte Home; Víctor Orrit, alcalde de Tremp; i Sònia Font, coordinadora del nou servei; el dia de la signatura del nou conveni.

Marta Berenguer, directora técnica de Projecte Home; Concepció Solé, vicepresidenta del Patronat; Oriol Esculies, director de Projecte Home; Víctor Orrit, alcalde de Tremp; i Sònia Font, coordinadora del nou servei; el dia de la signatura del nou conveni.


Trobada d’equips i conveni amb la Fundació Formació i Treball

El passat 31 d’octubre una trentena de treballadors i treballadores dels diferents equips de Projecte Home es van reunir per fer una visita a la seu de la Fundació Formació i Treball, situada a Sant Adrià del Besós. Allà van poder visitar les diverses instal·lacions de la mà del seu director general, Albert Alberich, i van poder conèixer la bona feina que es porta a terme en millora de l’ocupabilitat i per afavorir la inserció laboral de persones amb especials dificultats per accedir al mercat laboral. D’altra banda, s’ha signat un conveni amb Formació i Treball que permetrà que usuaris de Projecte Home en risc d’exclusió social puguin accedir a productes bàsics com ara roba, mobles o joguines a través de xecs bescanviables a les botigues que Formació i Treball té a Sant Adrià del Besós i Tarragona.

Trobada equips Formació i Treball


Participació a la XXVI Conferència Mundial de Comunitats Terapèutiques

La Asociación Proyecto Hombre va participar recentment a la XXVI Conferència Mundial de Comunitats Terapèutiques, un esdeveniment celebrat del 3 al 7 de novembre a Cancún (Mèxic). El congrés, amb el lema “Enfocs integrals d’atenció per al benestar global”, va comptar amb la presència de diversos experts internacionals que van debatre sobre el present i els reptes de futur de les comunitats terapèutiques. Per part de l’Asociación Proyecto Hombre van participar-hi el seu president, Luis Manuel Florez, el director general, Francisco Recio, i el director de Projecte Home Catalunya i delegat internacional de l’Asociación, Oriol Esculies.


Troba els millors preus al Mercat Solidari de Projecte Home!

Aprofita des d’ara mateix que ja és obert el Mercat Solidari de Projecte Home, conegut popularment com a ‘Rastrillo’. Pots trobar-hi tot tipus de productes al millor preu gràcies a la donació d’estocs feta per l’empresa de missatgeria Correos Express. El Mercat Solidari està al carrer Mallorca, 508, de Barcelona i obre de dilluns a dissabte de 10 a 13h del matí i de 17 a 20h de la tarda.


Calendari Solidari 2015: “Aquest any l’escrius tu”

Ja tenim a punt el Calendari Solidari 2015, que aquest any porta per lema “Aquest any l’escrius tu” i que va acompanyat d’un llapis perquè no se t’oblidi cap cita important. Properament informarem dels horaris i localitzacions de la campanya de venda d’aquest any. De tota manera, pots col·laborar ara mateix i comprar el calendari per només 2 euros als diferents centres de Projecte Home, trucant al 93.298.98.75 o enviant un correu electrònic a jfeu@projectehome.org.

Foto calendari 2 rev