SoM ToTs Setembre 2014

El 2 d’octubre sigues solidari en la lluita contra les drogodependències i vine al 4t Sopar Solidari de la Fundació PortAventura!


Germà Gordó: “Hem d’intentar que cada vegada més reclusos puguin accedir a mesures alternatives com la Comunitat Terapèutica”

El conseller de Justícia de la Generalitat, Germà Gordó, va visitar el passat 10 de setembre la Comunitat Terapèutica de Projecte Home. Gordó, que va fer la visita acompanyat de la directora del Centre d’Iniciatives per a la Reinserció (CIRE), Beth Abad, va recórrer les diverses instal·lacions de la Comunitat Terapèutica guiat per dos residents al centre i després va mantenir una trobada amb diversos usuaris per tal de conèixer les seves experiències i com és el procés de rehabilitació. La conselleria de Justícia col·labora amb Projecte Home en la subvenció de places a la Comunitat Terapèutica per a persones que vénen de presó i que continuen el tractament en aquest centre gràcies a l’aplicació de mesures penals alternatives. En aquest sentit, Gordó va afirmar: “Hem d’intentar que cada vegada més gent pugui accedir a aquest tipus de mesures alternatives”. Sobre aquesta qüestió i d’altres el conseller va parlar-ne en una entrevista realitzada a l’acabar la visita.

Llegeix aquí l’entrevista al Conseller de Justícia

El president del Patronat de Projecte Home, Antoni Castella, i el conseller de Justicia, Germà Gordó, durant la trobada amb un grup d'usuaris.

El president del Patronat de Projecte Home, Antoni Castella, i el conseller de Justicia, Germà Gordó, durant la trobada amb un grup d’usuaris.


Trobada de voluntariat per abordar els reptes de futur

Una cinquantena de voluntaris i voluntàries de Projecte Home es van reunir el dimarts 9 de setembre en una trobada que va servir per presentar i debatre sobre el Pla Estratègic 2014-2017. Aquest tipus de reunions permeten informar i implicar el voluntariat en les qüestions i reptes de futur de l’entitat.

Trobada Voluntariat

Més fotos de la Trobada de Voluntariat


De l’11 al 14 de març de 2015: XV Congrés Europeu de Comunitats Terapèutiques a Málaga

L’Asociación Proyecto Hombre i la Federació Europea de Comunitats Terapèutiques organitzen el XV Congrés Europeu de Comunitats Terapèutiques, que tindrà lloc de l’11 al 14 de març de 2015 a Málaga. Sota el títol Comunitats Terapèutiques: promovent un model integrador, aquest congrés vol reflexionar sobre les experiències més efectives en el tractament de les addiccions en les comunitats terapèutiques. Amb aquest objectiu, el congrés comptarà amb la participació de nombrosos experts tant nacionals com internacionals.

Més informació, inscripcions i enviament de resums (abstracts)


El voluntariat i la Responsabilitat Social es troben al Marketplace el proper 20 d’octubre

El pròxim 20 d’octubre, la Federació Catalana de Voluntariat Social organitza el Marketplace, un esdeveniment que té com a objectiu actuar com a punt de trobada entre voluntaris, entitats i empreses amb Responsabilitat Social i que és una de les activitats estrella de la commemoració de Barcelona com a Capital Europea del Voluntariat durant el 2014. El Marketplace comptarà amb diversos espais (taules de debat, Speakers Corner, estands informatius, formació…). Projecte Home hi participarà amb un estand compartit amb Euroleague Basketball, institució amb la qual col·labora en el programa ‘One Team.


El pròxim 28 de setembre corre per les addiccions amb nosaltres a la Cursa de la Mercè!