Adquireix els nostres productes

Punts estrella ”la Caixa”

Si ets client de “la Caixa”, pots col·aborar adjudicant 225 punts estrella solidaris a Projecte Home ja sigui a través de la pàgina web de “la Caixa” o a través del seu catàleg. Aquesta ajuda anirà destinada a més de 300 adolescents i joves que tenen problemes associats al consum d’alcohol i altres drogues. Per a més informació truqueu al 93 298 98 75.

Roses solidàries per Sant Jordi

Per al proper Sant Jordi pots encarregar les teves roses solidàries a info@projectehome.org o al tel. 93 298 98 75. Projecte Home ofereix un servei per a les empreses que vulguin obsequiar als seus treballadors amb un regal tradicional i solidari. Els beneficis aniran destinats als usuaris en tractament. Els particulars també podreu coŀlaborar aquell dia comprant les roses a les diferents parades que habilitarem. Anirem informant puntualment a la nostra pàgina web.

Llibre “Malditas Manás: Nueve vidas + una”

Aquest llibre explica diverses històries personals del col·lectiu de dones que l’ha escrit, el ‘Grupo Maná’, i destina una part dels beneficis de la seva venda en favor del tractament i la prevenció de les addiccions que realitza Projecte Home. Per comprar-lo, envia un correu a info@projectehome.org.

Celebracions solidàries

Noces, aniversaris, amics invisibles, Nadal, festes de fi de carrera, regals d’empresa,…qualsevol celebració és un bon motiu per fer un gest solidari i compartir-ho amb els teus. Truca’ns al 93 298 98 75 o envian’s un mail a info@projectehome.org i et direm com.

Llibre “Mis hombres y yo”

María Rosa Muñoz Codina, presidenta honorífica de Projecte Home Catalunya, ha reeditat el llibre “Mis hombres y yo”, actualització de la seva anterior publicació “23 Hombres en la vida de una mujer”. El llibre és una singular i apassionant autobiografia de l´autora, que ha volgut destinar els beneficis de la venda d’aquest llibre a Projecte Home. El preu de venda és de 15 euros, i podeu demanar el vostre exemplar a info@projectehome.org.

Loteria de Nadal

L’Associació de famílies i amics de Projecte Home dóna suport a la recerca de fons. Una de les seves accions és la venda de loteria de Nadal, el número és el 31.863 i ja està disponible en qualsevol dels nostres centres.

Per a més informació, poden posar-se en contacte amb el Centre de Barcelona (39 298 98 75), Montgat (39 469 32 25) o Montcada i Reixac (93 564 50 76).