Fes un donatiu

Per a les persones amb addiccions ets essencial. I perquè a Projecte Home Catalunya les puguem ajudar necessitem el teu suport per fer-ho possible. Amb la teva ajuda podrem atendre a les persones amb addiccions i a les seves famílies, acompanyant-les en el seu procés de reinserció social i laboral i creant nous projectes i espais d’atenció adaptats a les seves necessitats.

Recorda que, a més del seu valor solidari, tota aportació econòmica pot desgravar fins a un 75% en la declaració de la renta.

Pots fer un donatiu de les següents maneres:

1. Pagament online credit cards

  He llegit i accepto les condicions contingudes en la política de privacitat sobre el tractament de les meves dades per a gestionar el meu donatiu.

  2. Ingrés al nostre número de compte

  (IBAN) ES27 2100 3831 7402 0000 8647

  3. Domiciliació bancària

  Omple aquest formulari per fer un donatiu puntual o clica a l’enllaç per fer-te soci/a de Projecte Home

   IBAN Entitat Oficina Núm. de compte

   Vull fer una donació de € a la Fundació Gresol - Projecte Home. CIF G61369526

   Vull rebre el certificat de donatiu per a deduir fins a un 75%, o fins a un 40% si ets una empresa, a la declaració de la renda.
   El rebut domiciliari es realitzarà el dia 3 del mes següent a la data del donatiu

   * Dades necessàries per a rebre el certificat de donatiu

   FUNDACIÓ GRESOL PROJECTE HOME com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat
   He llegit i accepto les condicions contingudes en la política de privacitat sobre el tractament de les meves dades per a gestionar el meu donatiu.