Com ser voluntari/a

Sent voluntari/a de Projecte Home Catalunya col·laboraràs en la transformació social i ajudaràs a moltes persones a superar les seves addiccions.

Uneix-te al nostre equip de voluntariat. Ja som 120 persones!

Omple el formulari o contacta amb: 93 298 98 75  / voluntariat@projectehome.org

Pas 1: Petició de cita prèvia — Omplint el formulari

  * Dades necessàries per a rebre el certificat de donatiu
  Accepto els termes legals.

  En virtut de la Llei15/1999 del 13 de desembre sobre la Protecció de Dades de caràcter personal, l’informem que les seves dades reflectides en aquesta comunicació, estan incorporades en un fitxer responsabilitat de l’empresa mercantil FUNDACIÓ GRESOL – PROJECTE HOME. Llegir més.

  Pas 2: Entrevista personal
  Es farà una valoració conjunta de les possibilitats d’intervenció segons el perfil, la motivació i disponibilitat de cada persona, així com de les necessitats de cobertura dels diferents centres de l’entitat.

  Pas 3: Formació Bàsica
  Un cop feta l’entrevista, si vols continuar el procés d’incorporació com a voluntari/a, és necessari que coneguis l’entitat de la que passaràs a formar part. Per aquest motiu hauràs de fer la formació bàsica, que consisteix en la lectura dels documents facilitats durant l’entrevista i haver realitzat la formació on-line que et permetrà tenir un coneixement més exhaustiu de la història, filosofia, metodologia i organització de l’entitat.

  Documentació d’interès