Col·laboració amb la campanya #SOSport de la Fundació Brafa per denunciar els abusos de les apostes esportives

Col·laboració amb la campanya #SOSport de la Fundació Brafa per denunciar els abusos de les apostes esportives

Projecte Home Catalunya ha col·laborat amb la campanya #SOSport, una iniciativa de la Fundació Brafa que té com a objectiu denunciar els abusos de les apostes esportives, especialment la seva afectació en l’esport amateur i en els joves.

La campanya consta de diversos vídeos promocionals i altres materials que volen conscienciar a la societat sobre aspecte com ara la “normalització” de les apostes esportives fins i tot en l’esport amateur, del problema per a la salut pública que pot ocasionar l’addicció a les apostes així com dels riscos que aquest fenomen genera especialment entre els menors d’edat.

Projecte Home hi ha participat amb el testimoni de Cristina Delgado, coordinadora dels programes de prevenció de l’entitat, que apareix en diversos dels vídeos de la campanya parlant sobre la vulnerabilitat dels adolescents i joves a les apostes esportives així com de quina manera es poden treballar aquest tipus de conductes addictives.

La Fundació Brafa és una escola esportiva situada al districte de Nou Barris de Barcelona i que té com a finalitat contribuir a difondre a la societat i principalment entre la joventut els valors de l’esport.