La Universitat de Barcelona renova la col·laboració amb Projecte Home Catalunya

La Universitat de Barcelona renova la col·laboració amb Projecte Home Catalunya

La Universitat de Barcelona (UB) ha renovat el seu conveni de col·laboració amb Projecte Home Catalunya. Es tracta d’una col·laboració que es duu a terme des de 2009 i que durant tots aquests anys ha permès apropar a la comunitat universitària la problemàtica de les addiccions ja sigui des de la divulgació, l’orientació i tractament o la investigació.

La col·laboració s’emmarca i respon a la voluntat de la UB de fomentar la responsabilitat social envers Projecte Home Catalunya i propulsar el coneixement en l’àmbit de les addiccions, sensibilitzant i donant suport a l’alumnat i personal de la UB en matèria d’addiccions, ja que esdevé cabdal per a la salut, el rendiment i la qualitat de vida de les persones.

Hi ha diverses línies d’actuació en la col·laboració entre les dues parts. Una de les principals és la organització anual de la Jornada de Drogodependències, un esdeveniment de formació i divulgació de les addiccions que el passat octubre de 2021 va celebrar ja la seva tretzena edició.

Mitjançant aquest conveni també es promouen línies de recerca en l’àmbit de les addiccions entre la UB i Projecte Home, es fomenten els programes de pràctiques d’alumnat de la UB a l’entitat mentre que també s’hi inclou l’orientació i tractament per a les addiccions a tot l’alumnat i personal de la UB per part de Projecte Home.