Demana’ns ajuda

Contacta’ns!

TARRAGONA

TORTOSA

BALAGUER

TREMP

Els horaris d’atenció presencial es poden veure afectats a causa de les mesures de protecció davant el COVID-19. Truca’ns al 932 989 875 o al 934 693 225 per demanar una cita prèvia abans de venir a un dels nostres centres.

Consulta online (Confidencial)

  FUNDACIÓ GRESOL PROJECTE HOME com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra política de privacitat.

  Preguntes freqüents

  Pots contactar igualment amb nosaltres i t’atendrem també amb l’objectiu de trobar vies per a una millora de la situació del teu familiar.

  Una persona té una addicció quan la seva vida gira al voltant del consum d’una substància o d’una determinada conducta addictiva. Es considera que hi ha addicció si, per aquest motiu, la persona desatén aspectes rellevants de la seva vida (relacions familiars o de parella, feina, estudis…).

  Truca’ns a algun dels nostres telèfons d’atenció o escriu-nos a través del formulari de consulta online. Et donarem una cita per conèixer i analitzar el cas i veure quin és el tractament més adient.

  Tota persona adulta que comença un programa de tractament a Projecte Home ho fa per voluntat pròpia. Com a familiars o amics podem animar a començar un tractament, però no obligar.

  Tot i que depèn del tipus de programa i de la situació i evolució de la persona, un programa de tractament complet pot durar entre un i dos anys.

  Projecte Home té la missió i la ferma voluntat d’atendre qualsevol persona amb addiccions que demana ajuda, independentment dels seus recursos econòmics. Per tant, si una persona fa tractament a Projecte Home no està obligada a pagar res. Ara bé, com que a banda dels recursos públics l’entitat necessita dels recursos privats per finançar-se, es pot col·laborar de forma voluntària a través de donacions.

  Sí, atenem a persones amb tot tipus d’addiccions. Tant persones que consumeixen drogues com l’alcohol, la cocaïna o el cànnabis com persones amb addicció al joc online o a les noves tecnologies, entre d’altres.

  Sí, atenem a qualsevol persona que necessiti ajuda, sigui quin sigui el seu sexe o edat.

  Els programes residencials poden tenir llista d’espera, que varia segons el moment. En aquest cas, s’atén des del primer moment a la persona de forma ambulatòria, iniciant ja el tractament, a l’espera que tingui plaça.