La Diputació de Tarragona augmenta el suport per a les activitats de Projecte Home a la província 

La Diputació de Tarragona augmenta el suport per a les activitats de Projecte Home a la província 

La Diputació de Tarragona ha consolidat el suport de la institució als programes de tractament i prevenció de les addiccions de Projecte Home Catalunya a la província de Tarragona mitjançant un important reforç de la seva col·laboració.  

D’una banda, la diputació ha donat suport als Serveis d’Atenció a les Addiccions que l’entitat té ubicats a Tarragona i a Tortosa, que ofereixen orientació i diagnòstic per adults, joves i adolescents, tractament ambulatori, assessorament a familiars o derivació a altres programes de tractament. També duen a terme programes de prevenció de les addiccions. 

De l’altra, la diputació col·labora també amb un projecte de suport a persones amb patologia dual que Projecte Home duu a terme a la província de Tarragona. Es tracta d’un servei de suport a aquelles persones que segueixen un programa de tractament a l’entitat i que presenten algun tipus de patologia dual (trastorn mental i conducta addictiva alhora), un perfil que és creixent en els darrers temps i que requereix una atenció personalitzada. 

Durant el 2021, Projecte Home ha atès a 170 persones així com les seves famílies des dels programes d’atenció i tractament a Tarragona i Tortosa.