Finalitza l’exposició itinerant “Tu tens la Clau” 2021 a biblioteques públiques de la demarcació de Lleida

Finalitza l’exposició itinerant “Tu tens la Clau” 2021 a biblioteques públiques de la demarcació de Lleida

L’exposició “Tu tens la clau”, que es va inaugurar el passat mes d’abril a Tremp, ha finalitzat el seu recorregut a la Biblioteca Marqués d’Olivart, a Les Borges Blanques. Durant el 2021, l’exposició ha passat per quatre biblioteques de la demarcació de Lleida; a Tremp, Solsona, Balaguer i Les Borges Blanques. Es tracta de la tercera edició d’una exposició que el 2019 ja va recórrer diverses biblioteques de les Terres de l’Ebre i que el 2020 va fer el mateix en biblioteques del Camp de Tarragona.  

L’exposició, elaborada i impulsada per Projecte Home Catalunya i coorganitzada pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya – Central de Biblioteques de Lleida, tenia com a objectiu conscienciar els més joves i el conjunt de la població sobre els riscos de l’abús de drogues. La mostra ha comptat també amb la col·laboració de la Paeria de Balaguer, l’Ajuntament de Tremp i la Diputació de Lleida. 

Hem parlat amb la directora del Servei d’Atenció de les Addiccions a Lleida, Sònia Font, per valorar el pas de les exposicions per les biblioteques de la Demacració de Lleida.