Política de privacitat

Responsable del Tractament

L’empresa responsable del tractament de les seves dades en virtut d’aquesta Política de privacitat és:

 

FUNDACIÓ GRESOL PROJECTE HOME
NIF: G61369526
Domicili: Riera de Sant Jordi, 151 – 08390 Montgat (Barcelona)
Direcció de correu electrònic: info@projectehome.org
Web: www.projectehome.cat
Telèfon: 934693225

Inscrita al Registre Mercantil de Registro de Fundaciones de la Generalitat de Catalunya número 1158

 

En FUNDACIÓ GRESOL PROJECTE HOME, reconeixem la importància de protegir la seva informació personal i estem compromesos a tractar-la amb responsabilitat i de conformitat amb les lleis de protecció de dades. La present política de privacitat pretén regular tots els aspectes relatius al tractament de dades dels diferents usuaris que naveguen o faciliten les seves a través dels diferents formularis situats en la web.

 

Dades Personals

Una dada personal, és la informació que us identifica o us fa identificable. A través de la web, a les caselles establertes a aquest efecte recollim les dades personals que l’usuari ens comunica: Nom, cognoms, correu electrònic, telèfon, adreça postal, població, etc. així com totes aquelles dades que voluntàriament ens proporcioneu a través de qualsevol de les xarxes socials de les quals l’usuari està registrat. En aquest cas, la privadesa dependrà de la pròpia configuració establerta per l’usuari així com dels termes i condicions de la pròpia xarxa social. La visita de l’usuari a la web no implica que hagi de facilitar cap informació sobre les vostres dades personals. No no obstant això, en cas de facilitar-los, les dades seran tractades de forma lícita amb subjecció en tot moment als principis i drets recollits al RGPD 2016/679 de 27 d’abril del 2016 i la LOPDGDD 3/2018 del 5 de desembre.

 

Finalitat, duració i legitimació del tractament

Les dades que l’usuari ens proporcioni les tractarem amb les finalitats següents:

  • Atendre la sol·licitud o petició realitzada per l’usuari a través dels formularis de contacte, “Demana’ns ajuda”, “Queixes i Suggeriments” situats a la web. Recollim i tractem les dades personals de l’usuari per poder tramitar i gestionar la vostra sol·licitud, una consulta o qualsevol petició que realitzeu a través d’aquests formularis. Aquestes dades les conservarem durant el temps necessari per donar compliment a la vostra petició i durant el temps establert per la llei amb una durada mínima de 3 anys. La base de legitimació del tractament de les dades serà el consentiment que atorga l’usuari en seleccionar la casella d’acceptació de la nostra política de privadesa abans d’enviar la petició. L’usuari té dret a revocar el seu consentiment en qualsevol moment sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.
  • Gestionar els donatius i aportacions rebudes pel formulari “Fes un Donatiu”. Recollim i tractem els dades personals de l’usuari per poder gestionar el donatiu i l’aportació. Aquestes dades les conservarem durant el temps que duri la relació contractual entre les parts i durant el temps establert per la llei per al compliment de les obligacions fiscals. La base de legitimació del tractament de les dades serà l’execució d’un contracte de Donació, sense el tractament d’aquestes dades no seria possible executar aquesta Donació.
  • Donar d’alta com a “soci/a” a través del formulari de registre situat a la web i que permetrà a l’usuari accedir a la seva àrea privada de serveis i informar-lo de les nostres activitats, podent-li remetre per qualsevol mitjà electrònic comunicacions comercials de les novetats dels nostres serveis. Aquestes dades les conservarem mentre l’usuari no sol·liciti la baixa del registre i durant el temps establert per la llei amb una durada mínima de 3 anys. La base de legitimació del tractament de les dades serà el consentiment que atorga l’usuari en registrar-se a través del formulari de registre i seleccionar la casella d’acceptació de la nostra política de privadesa abans d’enviar la vostra sol·licitud. L’usuari té dret a revocar el consentiment en qualsevol moment sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.
  • Donar d’alta com a “Voluntari/ària” a través del formulari de registre situat a la web i que permetrà a l’usuari accedir a la seva àrea privada de serveis i informar-lo de les nostres activitats, podent-li remetre per qualsevol mitjà electrònic comunicacions comercials de les novetats dels nostres serveis. Aquestes dades les conservarem mentre l’usuari no sol·liciti la baixa del registre i durant el temps establert per la llei amb una durada mínima de 3 anys. La base de legitimació del tractament de les dades serà el consentiment que atorga l’usuari en registrar-se a través del formulari de registre i seleccionar la casella d’acceptació de la nostra política de privadesa abans d’enviar la vostra sol·licitud. L’usuari té dret a revocar el consentiment en qualsevol moment sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.
  • Enviar butlletins i newsletters sobre notícies i projectes de la FUNDACIÓ GRESOL PROJECTE HOME. Sota el consentiment de l’usuari recollim i tractem les vostres dades personals per poder enviar-vos informació sobre els nostres productes i serveis. Aquestes dades les conservarem mentre l’usuari no revoqui la seva consentiment al tractament dels mateixos i durant el temps establert per la llei amb una durada mínima de 3 anys. La base de legitimació del tractament de les dades serà el consentiment que atorga l’usuari en seleccionar la casella d’acceptació de la nostra política de privadesa abans de subscriure’s a la newsletter en formulari habilitat a aquest efecte a la web. L’usuari té dret a revocar el consentiment en qualsevol moment sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.
  • Millorar la vostra experiència en navegar per la web. Aquestes dades les conservarem mentre l’usuari no revoqui la seva consentiment al tractament dels mateixos eliminant les cookies i durant el temps establert per la llei amb una durada mínima de 3 anys. La base de legitimació per millorar la seva experiència en navegar per la web és el consentiment que atorga usuari en acceptar les galetes. L’usuari té dret a revocar el consentiment en qualsevol moment sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.
  • Gestionar les nostres xarxes socials i enviar informació sobre les nostres activitats i productes. Aquestes dades les conservarem mentre l’usuari no revoqui el seu consentiment al tractament dels mateixos i durant el temps establert per la llei amb una durada mínima de 3 anys. La base legítima per gestionar les nostres xarxes socials i enviar-li les nostres activitats i novetats, és el consentiment que ens atorga per això. L’usuari té dret a revocar el consentiment en qualsevol moment sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

 

Cessió o comunicació de dades personals i transferències internacionals:

Les vostres dades no es comunicaran ni seran cedides a tercers llevat que hi hagi alguna obligació legal o aquells prestadors vinculats al Responsable que actuen com a encarregats del tractament. No es realitzen transferències internacionals, per al cas que en algun moment poguessin realitzar-se, se li comunicaran a fi d’obtenir el seu consentiment.

 

Actualització de dades

És important que perquè puguem mantenir les dades personals actualitzades, l’usuari ens informi sempre que hi hagi hagut alguna modificació en ells, en cas contrari, no responem de la veracitat dels mateixos. L’usuari garanteix que les dades personals facilitades són veraces garantint que tota la informació facilitada correspon amb la situació real, que està actualitzada i és exacta, i queda obligat a comunicar qualsevol modificació.

 

Dades de Tercers

Si l’usuari facilita dades de terceres persones per a qualsevol finalitat a FUNDACIÓ GRESOL PROJECTE HOME, garanteix que ha obtingut aquestes dades de forma lícita, que ha informat prèviament els afectats, obtenint la seva consentiment per comunicar-los i que la informació facilitada és exacta i veraç.

 

Caràcter obligatori de la informació sol·licitada

Tots els nostres formularis compten amb un asterisc (*) a les dades obligatòries. Si l’usuari no facilita aquests camps, o no marca la casella d’acceptació de la política de privadesa, no es permetrà l’enviament de la informació.

 

Drets dels interessats:

Teniu dret a accedir a les vostres dades i a obtenir confirmació sobre el vostre tractament, així com una còpia de les dades personals objecte de tractament. Té dret a actualitzar-los i sol·licitar la rectificació de les dades que siguin inexactes o sol·licitar la supressió quan les dades no siguin necessàries per als fins per als quals van ser demanats. Podeu sol·licitar la limitació en el tractament de les vostres dades i oposar-vos al tractament d’aquestes dades revocant la vostra consentiment, així com exercir el dret a la portabilitat de les dades. De la mateixa manera, té dret a no ser objecte de decisions basades únicament en el tractament automatitzat de les vostres dades personals. Podeu exercir les vostres drets contactant amb nosaltres.

Riera de Sant Jordi, 151 – 08390 Montgat (Barcelona). Email: info@projectehome.org

Dades de contacte del delegat de protecció de dades: dpo@projectehome.cat

Si considereu que els vostres drets no s’han atès degudament, teniu dret a presentar una reclamació davant la autoritat de control a www.aepd.es

 

Tractament de dades de menors d’edat

Qui facilita les dades a través dels formularis d’aquesta web i accepta el seu tractament declara ser més gran de 14 anys, queda prohibit l’accés i l’ús del portal a menors d’aquesta edat. Si en algun moment, el Responsable detecta que un menor de 14 anys ha proporcionat dades de caràcter personal, procedirem a cancel·lar-les. Així mateix, els pares o tutors podran en qualsevol cas adreçar-se a FUNDACIÓ GRESOL PROJECTE HOME per bloquejar el compte d’accés dels menors a càrrec seu que s’hagin registrat falsejant la identitat.

 

Xarxes socials

L’objecte de les eines com ara Facebook, Twitter, Instagram, etc. o altres xarxes socials és donar visibilitat i difusió a les activitats que desenvolupa la nostra organització. Aquestes eines emmagatzemen dades personals als servidors dels serveis respectius i es regeixen per la seva pròpia política de privadesa. Es recomana la revisió i la lectura de les condicions d’ús i política de privadesa de la xarxa social en el moment de registrar-se, tenint en compte les diferents possibilitats de configuració en relació amb el grau de privadesa del perfil d’usuari a la xarxa social. Així mateix, el Responsable es reserva el dret d’eliminar de les xarxes socials qualsevol informació publicada per tercers que vulneri la legalitat, inciti a fer-ho o contingui missatges que atemptin contra la dignitat de persones o institucions. Com també el dret a bloquejar o denunciar el perfil autor daquests missatges.

 

Tractament de Cookies:

Una galeta és un petit arxiu que es descarrega i emmagatzema a l’ordinador de l’usuari quan aquest accedeix a una pàgina web. Les Cookies permeten a la web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació de l’usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la manera com utilitzi la seva equip, es poden utilitzar per reconèixer lusuari. L’usuari té l’opció d’impedir la generació de cookies, mitjançant la selecció de la corresponent opció a el vostre programa de navegador. Podeu obtenir més informació llegint la nostra Política de Cookies.

Data d’actualització: 04/02/2020