Escola Judicial

Des del 2000, Projecte Home Catalunya i l’Escola Judicial col·laboren en la realització d’una trobada anual. L’objectiu d’aquesta trobada, en la qual Projecte Home hi participa en representació de l’Asociación Proyecto Hombre estatal, és apropar la realitat de les addiccions als joves jutges i jutgesses que quan exerceixin les seves places es trobaran amb casos de persones amb problemes de drogodependències.

En aquesta trobada,  persones usuàries, familiars i professionals de Projecte Home poden explicar les seves experiències als futurs jutges i jutgesses per tal que coneguin de primera mà el fenomen de les addiccions i això els serveixi en el futur per valorar resolucions alternatives en aquest tipus de problemàtiques.

L’Escola Judicial acull els jutges i jutgesses de tot l’Estat espanyol que han guanyat una plaça en oposicions i que, durant un any, es preparen en aquest centre a l’espera de començar a exercir els seus càrrecs. Al llarg de tots aquests anys, la trobada a l’Escola Judicial ha ajudat a centenars de jutges i jutgesses de tot l’Estat a conèixer de més a prop el fenomen de les addiccions i les persones que les pateixen.