Programa Incorpora / “LA CAIXA”

El programa Incorpora de “la Caixa” és un programa d’intermediació laboral basat en les necessitats del teixit social i empresarial i que garanteix una bona integració de la persona en l’empresa. A Projecte Home creiem que és fonamental la inserció laboral per a la plena reinserció i autonomia de les persones. Formar part del programa Incorpora, una xarxa que inclou entitats i empreses socialment responsables, facilita la incorporació laboral a persones en risc d’exclusió social.

Les empreses que participen a l’Incorpora compten, sense cap cost econòmic, amb assessorament sobre bonificacions i desgravaments fiscals i un suport previ i seguiment a la contractació.

A través de l’Incorpora, 62 usuaris i usuàries en tractament a Projecte Home van trobar un lloc de feina el 2018. Es va atendre un total de 162 persones per tal de millorar les seves possibilitats  d’inserció al mercat laboral i es van visitar 68 empreses per a incentivar la contractació de persones en situació de risc d’exclusió social.

Si vols informació sobre com donar un gir social a la teva empresa contractant persones en risc d’exclusió social entra a www.incorpora.org o contacta amb el servei d’inserció laboral de Projecte Home Catalunya:

Joan Piñol – Tècnic d’inserció laboral Barcelona (93 469 32 25 /  jpinol@projectehome.org)

Núria Torrell – Tècnica d’inserció laboral Tarragona (977 216 383 / ntorrell@projectehome.org)