Queixes i Suggeriments

Omple el formulari per fer-nos arribar la teva queixa o suggeriment.

  FUNDACIÓ GRESOL PROJECTE HOME com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva
  queixa o suggeriment. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació
  addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra política de privacitat

  FUNDACIÓ GRESOL PROJECTE HOME és la Responsable del tractament de les dades personals de l’Interessat/ada en rebre tractament i l’informa que aquestes seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR) i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD).

  La finalitat és la de recollir la seva queixa i suggeriment amb el fi de procedit al tràmit de la mateixa.

  La base legítima es una obligació legal i el consentiment explícit de l’interessat, el qual pot revocar en qualsevol moment.

  Les dades es conservaran durant el temps necessari per a mantenir la finalitat del tractament. Quan ja no siguin necessàries per a tal fi, se suprimiran procedint al seu bloqueig durant el temps establert per la llei, adoptant les mesures tècniques i organitzatives per a impedir el seu tractament incloent la seva visualització, i estant únicament a disposició de jutges, tribunals, ministeri fiscal o administracions públiques, amb la finalitat de fer front a responsabilitats legals. Posteriorment, transcorregut aquest termini de supressió o bloqueig, les dades seran destruïdes.

  Les dades es tractaran en caràcter confidencial. D’aquesta manera, ens ha d’indicar de manera obligatori les seves dades identificatives per les quals la Fundació rep la comunicació per establir els propis mecanismes interns. D’aquesta manera la Fundació podrà comunicar-se de manera directe i sol·licitar més informació o aclariment que puguin ser útil per a la resolució del assumpte.