Servei inserció laboral

Programa Incorpora

Fundació la caixa

El programa Incorpora de la Fundació la Caixa impulsa la integració sociolaboral de persones en risc d’exclusió social a través d’una intermediació laboral basada en les necessitats del teixit social i empresarial i garantint una bona integració de la persona en l’empresa.

A Projecte Home Catalunya hi participem per potenciar la integració sociolaboral de les persones amb addiccions, amb l’objectiu d’afavorir la seva reinserció i recuperar la seva autonomia.

 

Les empreses que participen a l’Incorpora compten, sense cap cost econòmic, amb assessorament sobre bonificacions i desgravaments fiscals i un suport previ i seguiment a la contractació.

 

Si vols informació sobre com donar un gir social a la teva empresa contractant persones en risc d’exclusió social entra a www.incorpora.org o contacta amb el servei d’inserció laboral de Projecte Home Catalunya:

 

 

JOAN PIÑOL – TÈCNIC D’INSERCIÓ LABORAL BARCELONA

93 469 32 25 / jpinol@projectehome.org

 

 

NÚRIA TORRELL – TÈCNICA D’INSERCIÓ LABORAL TARRAGONA

977 216 383 / ntorrell@projectehome.org

valors projecte home catalunya

Projecte INSOLA

La Unió Europea, a través del projecte INSOLA del Fons Social Europeu (FSE), col·labora amb la inserció sociolaboral de les persones amb addiccions amb un programa que s’aplica als diferents centres de Projecte Home de l’Estat i que té com a objectiu millorar les competències laborals de les persones en situació de risc d’exclusió social. Aquest projecte permet treballar amb els usuaris més vulnerables per potenciar les seves capacitats competencials en una situació prelaboral. Per això, es porten a terme diverses tipus d’activitats per a l’ocupabilitat, formatives i laborals.

 

L’FSE és un programa de finançament de la Unió Europea que promou inversions econòmiques a les diverses regions de la UE en favor de l’ocupació, la promoció de la inclusió social o la lluita de la pobresa, entre d’altres.