serveis dels tractaments

Servei d’Acompanyament a la Vida Autònoma (SAVA)​

El Servei d’Acompanyament a la Vida Autònoma (SAVA) té com a objectiu reforçar l’acompanyament del procés d’integració social de les persones en tractament per addiccions a Projecte Home Catalunya. El servei s’estructura en diferents àrees d’actuació com el tractament, l’habitatge, el lleure i la salut física, el foment del voluntariat, la capacitació laboral i la formació o la recerca de feina.

Dins del SAVA, es realitza el projecte INSOLA, finançat pel Fons Social Europeu (FSE) i que incideix en la inserció sociolaboral de les persones amb addiccions amb un programa que s’aplica als diferents centres de Projecte Home de l’Estat i que té com a objectiu millorar les competències laborals de les persones en situació de risc d’exclusió social.

 

Servei jurídic-penal​

Assessorament i acompanyament en l’àmbit judicial per a aquelles persones usuàries que tenen causes obertes així com seguiment de persones usuàries que compleixen mesures penals alternatives.

 
CRISTINA CAÑAMARES

ccanamares@projectehome.org

Servei d’inserció laboral​

Programa Incorpora

 

El programa Incorpora de la Fundació la Caixa impulsa la integració sociolaboral de persones en risc d’exclusió social a través d’una intermediació laboral basada en les necessitats del teixit social i empresarial i garantint una bona integració de la persona en l’empresa.

 

A Projecte Home Catalunya hi participem per potenciar la integració sociolaboral de les persones amb addiccions, amb l’objectiu d’afavorir la seva reinserció i recuperar la seva autonomia. Les empreses que participen a l’Incorpora compten, sense cap cost econòmic, amb assessorament sobre bonificacions i desgravaments fiscals i un suport previ i seguiment a la contractació.

Si vols informació sobre com donar un gir social a la teva empresa contractant persones en risc d’exclusió social entra a www.incorpora.org o contacta amb el servei d’inserció laboral de Projecte Home Catalunya:

 
JOAN PIÑOL – TÈCNIC D’INSERCIÓ LABORAL
BARCELONA

93 469 32 25 / jpinol@projectehome.org

 
NÚRIA TORRELL – TÈCNICA D’INSERCIÓ LABORAL TARRAGONA

977 216 383 / ntorrell@projectehome.org

 

Servei mèdic-psiquiàtric​

Seguiment de la salut de les persones usuàries, amb especial atenció a les que pateixen patologia dual (addicció i trastorn mental a la vegada). Contacte:

 

Juan Vílchez 

jvilchez@projectehome.org