treballa amb nosaltres

Escriu-nos!

Si t’agradaria treballar a Projecte Home Catalunya, pots omplir el següent formulari amb la teva informació i et tindrem en compte quan hi hagi vacants disponibles.

Ofertes vigents

Tècnic/a de captació de fons

La persona seleccionada s’encarregarà de liderar la sensibilització de la societat sobre la necessitat de comprometre’s amb la problemàtica de les addiccions. La finalitat és aconseguir fons privat per tal d’aconseguir la missió més àmplia de l’entitat, acompanyant en la rehabilitació i la reinserció social de les persones amb addiccions.

Psicòleg/Psicòloga

La persona seleccionada s’encarregarà de l’atenció inicial, orientació i diagnòstic, tractament i reinserció social i prevenció de les addiccions als Serveis per a les Addiccions de Balaguer i Tremp.

Envia'ns el teu CV!

    He llegit i accepto les condicions contingudes en la política de privacitat sobre el tractament de les meves dades per a gestionar la meva consulta o petició.

    FUNDACIÓ GRESOL PROJECTE HOME com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat